Mathieu Hermans Kleppertocht

  • Nieuws
  •  Goede Doel
  • Algemene Informatie En Routes
  • Inschrijving
  • Sponsoring/Bedrijfsuitje 
  • Partners/SponsorsNieuws

De Mathieu Hermans Kleppertocht zal in 2023 plaats vinden op 23 april

Opnieuw verschillende routes en afstanden door het prachtige Brabantse land. 
De start en finish is bij Café de Viersprong, Kanaalstraat 10 in Dongen en wordt geo
rganiseerd door "TC de Kleppers'" 

Inschrijven kan via bijgevoegde link; https://www.fietssport.nl/toertochten/54147  • Stichting Gijsje Eigenwijsje

Ik ben zelf vader van 4 gezonde kinderen, dat lijkt vanzelfsprekend, maar is dat wel zo?

Gijs Baeten was een levenslustig, pienter kind dat opgroeide in een warm gezin.
Op 11 augustus 2011 kreeg hij op 8 jarige leeftijd te horen dat hij hersenstamkanker had en nog maar 3 tot 6 maanden te leven zou hebben.
Na een intens ziekbed is Gijs op 30 december 2011, kort na zijn 9e verjaardag, overleden.
Tijdens zijn ziekbed is Gijs twee keer met zijn broer en ouders naar een vakantiehuis geweest.. Even er tussenuit, een mogelijkheid die hen vanuit de naaste omgeving werd geboden
Het was de wens van Gijs om ook andere kinderen met een levensbedreigende ziekte een 'weekje weg' te laten ervaren, een warm rustpunt voor het gezin in een heftige periode. 
Voor dat kind/gezin wordt het mogelijk gemaakt een aantal dagen samen door te brengen, weg van het ziekenhuis, weg van de hectiek.
De stichting biedt het gezin een gratis verblijf in haar eigen, volledig ingericht en op een ziek kind afgestemd vakantiehuis.
Dit alles wordt volledig bekostigd uit donaties en giften en hieraan draag ik graag een steentje bij.

Samen willen we kijken naar een betere toekomst voor deze kinderen. Daarom organiseren wij samen met TC De kleppers en Bioracer een grote inzamelingsactie. Iedereen die mee doet met de Mathieu Hermans Tegen de stroom in Klassieker steunt automatisch Stichting Gijsje Eigenwijsje.


Algemene Informatie En Routes

Genieten op de fiets tijdens een van de mooiste klassiekers van het voorjaar?

Het gezellige Brabantse Dongen staat helemaal in het teken van wielrennen.  TC De Kleppers in samenwerking met Mathieu Hermans organiseren jaarlijks een wielerevent in April , met verschillende routes en kunt kiezen uit 45, 90 of 130 km

Opbrengsten ten behoeve aan het goede doel, Stichting Gijsje Eigenwijsje.

Er wordt gefietst door het unieke gebied van De Langstraat, langs de oevers van de Maas, via polders en dijken en door de Loonse en Drunense Duinen met start en finish in Dongen. Dit traject was het trainingsgebied van Mathieu Hermans. Hier legde hij de basis voor de vele overwinningen in de Vuelta en de Tour.

Voor de afstand van 90 kilometer kunt U kiezen voor de gezamenlijke start om 9.30 uur met vele prominenten. Iedereen met wat ervaring op de racefiets kan meerijden (helm verplicht, zogenaamde triatlonsturen niet toegestaan). Het gemiddelde ligt rond de 28 km/uur. Wil je liever je eigen snelheid bepalen, met een eigen groepje of met je gezin rijden, dan kunt U uiteraard Uw eigen starttijd bepalen en kiezen voor de verschillende routes.

Wij hopen u ook graag te zien.Inschrijving

Via fietssport van de NTFU; https://www.fietssport.nl/toertochten/54147


 

Sponsoring/Bedrijfsuitje


Doneren en/of sponsoren ten behoeve van het goede doel kan rechtstreeks via de site of de rekening van Stichting Gijsje Eigenwijsje:

https://gijsjeeigenwijsje.com/doneren/

NL13RABO032.59.58.815

 

Partners/Sponsors MHK

SPONSOREN MHK2020
SPONSOREN MHK2020